Outdoor obchod Bratislava

Na trhu je dnes množství outdoorových obchodů nabízejících široké spektrum produktů vhodných pro jakoukoliv aktivitu a do jakéhokoli počasí. Navzájem se předbíhají v akčních nabídkách a v pestrosti sortimentu. Nabádají nás, abychom kupovali stále více a více, každý starý model vyměnili za nejnovější, zatímco to my reálně ani nemáme šanci vynosit. Doba konzumu se na nás valí jako tsunami, a když ji nezastavíme, naše planeta nám to nepříjemně oplatí.

Jedinečný koncept outdoor obchodu v Bratislavě

Ale ne všichni prodejci jsou z jednoho těsta. Bratislavský outdoor obchod Wilderoben ne nadarmo ve své specifikaci používá “eko”. Své zákazníky se snaží vést k tomu, aby kupovali pouze nezbytné věci, zato vysoce kvalitní a spolehlivé. Wilderoben se drží hesla, že outdoorové věci nám pomáhají naplno si užívat přírodu, a proto by k ní měli být i šetrné.

outdoor obchod bratisava

Zodpovědné outdoorové značky

Své zodpovědné podnikání zakládá na spolupráci se zodpovědnými značkami. Jsou to značky, které si dávají záležet na korektním vztahu se zákazníkem, se zaměstnanci a s životním prostředím. Jejich produkty jsou technologickou špičkou, aby následovaly heslo “kupuj méně, používej víc”. Pro výrobu svých produktů zajišťují spravedlivé a humánní pracovní podmínky. Používají recyklované a organické materiály s využitím ekologické přepravy, čímž přispívají ke snižování své ekologické stopy. Samozřejmostí odpovědných značek je i nejlepší servis a nabídka doživotní záruky na své produkty.

wilderoben

discover a large selection of rolex datejust unisex rolex calibre 2836 2813 178383 63163 automatic white dial.nomos replica tangente 165 s50 mens automatic leather strap watches and you will understand it!


Prečítajte si tiež: Dámské zimní bundy z wilderoben

wide range of vape jawa 250 available online on our shop.


Turistické boty, termoprádlo, kalhoty, mikiny, bundy i batohy

Ve Wilderoben seženeš všechno, co potřebuješ na svou výpravu do hor. Ať už jsi aktivní sportovec, nebo jen lehký výletník, správně zvolené a kvalitní vrstvy oblečení ti umožní prožít den v přírodě naplno. Už víš, že můžeš mít při výběru produktů od značek Patagonia, Topo Designs, KAVU, Looking For Wild a Danner čisté svědomí. Už si můžeš být jistý, že každý jeden produkt tě podrží tam, kde to budeš potřebovat, a ty se ho na oplátku nikdy nebudeš chtít vzdát. Dobré věci s námi zůstávají dlouho, ty špatné se hromadí na skládkách. Udělej něco pro naši planetu i ty a zamysli se, co skutečně potřebuješ a jaké kvalitativní parametry by daná věc měla splňovat. V bratislavském outdoor obchodě Wilderoben ti s výběrem rádi poradí.

outdoor shop bratislava


Zdroj: wilderoben.com

You Might Also Like